Eurojust Europe (Den Haag)

De Europese Unie heeft in 2002 een agentschap opgericht Eurojust genaamd en is gevestigd in Den Haag.

Het agentschap is er om nationale overheden te helpen in de strijd tegen grensoverschrijdende zware criminaliteit, waaronder fraude, witwassen, terrorisme, milieucriminaliteit en computer criminaliteit.

Project:

Advies en levering van elektrische vergrendelingen voor RC3 en RC4 elementen.

JahiuytrfgyahujdkslLogi

Bedrijfsprofiel

Geschiedenis

Opening Controls is in 2008 gestart als groothandel en distributeur in elektronische vergrendelingen en toegangscontrole systemen. Door krachten en kennis te bundelen is er de mogelijkheid ontstaan om een specialistisch bedrijf te beginnen en in te springen op de vraag vanuit de markt. Door de jarenlange ervaringen is er kennis opgedaan van de markt, producten en totaaloplossingen. Opening Controls heeft vanaf de start in 2008 sterke relaties opgebouwd met gerenommeerde leveranciers en fabrikanten.

Opening controls logo - OC liggend wit - zonder witte afkadering

Door ons te onderscheiden in producten, kennis, ervaring en toepassingsmogelijkheden, zijn wij al vanaf de start van ons bedrijf van toegevoegde waarde voor onze afnemers en hebben we in de afgelopen jaren samen mogen werken aan mooie projecten en referenties. Wij zijn trots op ons dealernetwerk en plek in de markt!

Werkwijze

In een snel veranderde wereld vindt Opening Controls het belangrijk om innovatief te blijven. Dankzij de nauwe samenwerking met onze leveranciers kunnen wij altijd een passende oplossing bieden in een sluit-vraagstuk. Opening Controls importeert, levert en distribueert producten in de Benelux. Door goed naar de vraag van de eindgebruiker te luisteren, kunnen wij een efficiënte en juiste totaaloplossing adviseren. Wij zijn een echte klantgerichte organisatie en staan altijd klaar voor het juiste, meest efficiënte advies. Opening Controls is daarmee een belangrijke schakel tussen eindgebruiker, tussenhandel, fabrikanten en leveranciers.

Vertrouwde Merken

Opening controls werkt samen met een aantal sterke merken, die zich over de jaren altijd goed bewezen hebben. Door een stabiele samenwerking en gezamelijke R&D kunnen wij altijd de beste producten aan onze klanten aanbieden.

Opening controls logo - liggend kleur