Ministerie van Buitenlandse zaken

Een onderdeel van het masterplan “kantoor huisvesting Den Haag” is Rijnstraat 8, het voormalige VROM gebouw.

Sinds juli 2017 zijn de ministeries van Infrastructuur en Waterstaat en Buitenlandse Zaken hier gevestigd. Evenals het hoofdkantoor en loket Immigratie- en naturalisatiedienst, de Dienst terugkeer en vertrek en het Centraal orgaan opvang asielzoekers.

Project:

Advies en ondersteuning om certificering rond te krijgen rondom deurelementen op gebied van inbraak, vluchtwegen, brand en toegangscontrole.

Bedrijfsprofiel

Geschiedenis

Opening Controls is in 2008 gestart als groothandel en distributeur in elektronische vergrendelingen en toegangscontrole systemen. Door krachten en kennis te bundelen is er de mogelijkheid ontstaan om een specialistisch bedrijf te beginnen en in te springen op de vraag vanuit de markt. Door de jarenlange ervaringen is er kennis opgedaan van de markt, producten en totaaloplossingen. Opening Controls heeft vanaf de start in 2008 sterke relaties opgebouwd met gerenommeerde leveranciers en fabrikanten.

Door ons te onderscheiden in producten, kennis, ervaring en toepassingsmogelijkheden, zijn wij al vanaf de start van ons bedrijf van toegevoegde waarde voor onze afnemers en hebben we in de afgelopen jaren samen mogen werken aan mooie projecten en referenties. Wij zijn trots op ons dealernetwerk en plek in de markt!

Werkwijze

In een snel veranderde wereld vindt Opening Controls het belangrijk om innovatief te blijven. Dankzij de nauwe samenwerking met onze leveranciers kunnen wij altijd een passende oplossing bieden in een sluit-vraagstuk. Opening Controls importeert, levert en distribueert producten in de Benelux. Door goed naar de vraag van de eindgebruiker te luisteren, kunnen wij een efficiënte en juiste totaaloplossing adviseren. Wij zijn een echte klantgerichte organisatie en staan altijd klaar voor het juiste, meest efficiënte advies. Opening Controls is daarmee een belangrijke schakel tussen eindgebruiker, tussenhandel, fabrikanten en leveranciers.

Vertrouwde Merken

Opening controls werkt samen met een aantal sterke merken, die zich over de jaren altijd goed bewezen hebben. Door een stabiele samenwerking en gezamelijke R&D kunnen wij altijd de beste producten aan onze klanten aanbieden.